Szolgáltatások

Szolgáltatások

Rendszer-integráció
Ipari rendszer-vezérlések teljes körű megtervezése. Számíthat ránk a precíz villamos tervek elkészítésében (WSCAD, EPLAN), jól átgondolt PLC/HMI programozásban, átlátható vezérlőszekrény-építésben, szakszerű helyszíni üzembe helyezésben.

Villamos karbantartás és távfelügyelet
A termelés rémálma az állásidő. A cél, hogy ne legyen hiba, vagy ha gyorsan jön a gond, menjen is gyorsan. Ezért vállaljuk meglévő, vagy általunk kiépített villamos rendszerek rendszeres karbantartását, távfelügyeletét.

Energia-menedzsment
Remek eszköze a költség- és energiafelhasználás-optimalizálásának.

Retrofit
A PLC vezérlés terén az utóbbi évtizedekben óriási volt a fejlődés. A régi PLC nem rossz, csak jó eséllyel már van korszerűbb.  Ha már senki nem tudja ki és hogyan írta a programot, de újabb funkciókkal kell bővíteni a rendszert, érdemes lecserélni a vezérlést. Ebben is tudunk segíteni.

Villanyautó-töltő telepítés
Ide is becsempészünk vezérlést, ha szükség van rá. Az egyszerű töltő funkció mellett kiépíthető olyan rendszer, amely figyelembe veszi az épület áramfogyasztását, azaz mindig az aktuális szabad kapacitással tölti az akkumulátort. Ha arra van igény, a villanyautó töltés, mint szolgáltatás fizetőssé is tehető.